Van Driessche BVBA

Van Driessche Bvba is een echt familiebedrijf dat al in 1931 kolen leverde met paard en kar. In 2004 namen kleinzoon Steven Van Driessche, zijn vrouw Gwenda de zaak over.

Daarnaast zijn er twee tankstations te:

Denderleeuw, T-Express Wellestraat 6 en

Affligem, Total Hekelgem Brusselbaan 152

Van Driessche, uw mazoutleverancier in de provincie Oost-Vlaanderen

Al sinds 1931, toen grootvader Constant met paard en kar kolen aan huis leverde, zorgt de familie Van Driessche voor warmte en energie bij hun klanten. Vanaf 1968, toen vader Johny Van Driessche en moeder Anita Bauters in de zaak stapten, werd gekozen voor mazout. In 1976 verhuisden ze naar Denderleeuw, vlakbij de spoorweg, om hun grote depot steeds vlot te kunnen bevoorraden. Sinds 2002 is de vaste mazoutleverancier steeds TOTAL geweest.

Vandaag zetten zoon Steven Van Driessche, samen met zijn vrouw Gwenda, zijn schoonzus Valerie en schoonbroer Christopher de onderneming verder. Christopher en Steven bevoorraden de klanten terwijl Valerie en Gwenda de administratie doen en de opvolging van de tankstations.

Gegarandeerde levering van mazout, van Brussel tot Gent en Ronse

Met een depot voor 2 miljoen liter gasolie, 450.000 liter diesel, 45.000 liter petrol C en 50.000 liter Gasolie Extra, en dankzij de bevoorrading via treinwagons, weet Van Driessche BVBA zich zelfs in extreme weersomstandigheden nog steeds verzekerd van voldoende voorraad. Zo kan het bedrijf altijd zijn klanten blijven bedienen, en dit zonder te moeten aanschuiven aan de laaddepots van TOTAL. Vanuit Denderleeuw voorzien zij met vier vrachtwagens voornamelijk gezinnen (zowat 90% van de ca. 10.000 klanten) in alle gemeenten tussen Brussel, Gent en Ronse van de nodige brandstof.

Naast de gebruikelijke diensten die de klant intussen standaard verwacht - snelle en flexibele levering - voorziet Van Driessche ook in extra diensten zoals de keuring van mazouttanks.

Een huis van vertrouwen, met dat ietsje meer

Als familiezaak sinds drie generaties kan Van Driessche op een zeer trouw klantenbestand rekenen. Dat heeft zeker te maken met de hechte band tussen de chauffeurs en de klanten, weet Steven Van Driessche: "De klanten zijn bij ons geen nummer maar vaak gewoon vrienden." Zo werd BVBA Van Driessche een bekende naam in de ruime omgeving van Denderleeuw en Affligem.

Maar zelfs de beste vriendschapsband tussen klant en leverancier blijft niet duren zonder een wederzijds vertrouwen. Dat maakt de kwaliteit van product en dienstverlening zo belangrijk, beseft ook Steven Van Driessche: "Daarom dat we enerzijds gekozen hebben voor een topmerk - de TOTAL-productlijn - en anderzijds voor ons depot aan het spoor. Zo kunnen we zelfs in de allerdrukste periode onze klanten steeds de levering van een betrouwbaar product garanderen."

Waarom kiezen voor Mazout Van Driessche ?

Flexibel

We proberen daar waar mogelijk is ons aantepassen aan de vraag van de klant.

 

Snelle service

Geniet het hele jaar van een snelle service en van de permanentie in de winter.

 

De prijs

Goede verhouding prijs kwaliteit.

 

Vraag een offerte