Permanentie in de winter

Permanentie in de winter 

Van Driessche Bvba levert Total brandstoffen als mazout vanuit hun eigen opslag tot Brussel, Gent, Ronse en het Pajottenland. Daarnaast hebben zij twee kwalitatieve tankstations in Denderleeuw en Affligem. Voor de winterperiode bieden zij zelfs een extra service, een permanentie. 

Zonder mazout vallen in de winter

Niets is zo erg als zonder mazout vallen. U heeft dan noch verwarming, noch warm water. In de zomer valt dat natuurlijk nog wel meer, in de winter niet! Toch komt het vaak voor dat men met alle bekommernissen van het dagelijks leven vergeet mazout te bestellen. Wees gerust, wij bieden een oplossing ! 

Een permanentie voor mazoutleveringen in de koude perioden

Specifiek in de periode van begin november tot eind maart voorziet het familiebedrijf Van Driessche Bvba een permanentie voor noodleveringen van Total Mazout op zaterdag, zodat u in geval van nood toch nog kunt bestellen en worden geleverd. 

U wenst meer te weten over de permanentie van mazoutleveringen ?

U bent tijdens een weekend van november tot maart zonder mazout gevallen, en u wenst gebruik te maken van onze winterpermanentie zodat u toch uw huis kunt verwarmen? Neem dan direct contact met ons op! Ons team mensen staat klaar om u te depanneren met een levering mazout !

Waarom kiezen voor Mazout Van Driessche ?

Flexibel

We proberen daar waar mogelijk is ons aantepassen aan de vraag van de klant.

 

Snelle service

Geniet het hele jaar van een snelle service en van de permanentie in de winter.

 

De prijs

Goede verhouding prijs kwaliteit.

 

Vraag een offerte