Total Gas & Power

Total Gas & Power 

U kunt terecht voor Total brandstoffen bij Van Driessche Bvba in het ganse Pajottenland tussen Brussel, Gent, Ronse, maar professionals met een BTW-nummer kunnen ook bij hen terecht voor de levering van Total Gas en Power. 

Aardgas en elektriciteit via Total Gas & Power

Iedereen met een BTW-nummer, dus zelfstandigen, KMO's, grotere bedrijven, industrieën en zelfs overheden, kunnen nu ook hun aardgas en elektriciteit afnemen via Van Driessche :  een dienst die Total Gas & Power heet. 

Total Gas via Fluxys en Total Power via Elia

Wanneer u aardgas besteld bij Van Driessche, wordt dit aardgas aangeleverd via het netwerk van Fluxys. U heeft de keuze tussen High en Low gas. Het transport van de elektriciteit Total Power verloopt via Elia. Van Driessche zorgt vervolgens voor de volledige afhandeling van het dossier.

U geniet dan van de goede kwaliteitsservice van Total, waarbij transparantie en soepelheid van het contract centraal staan. Zo heeft u geen consumptieverbinding, is het mogelijk van tariefformule te wisselen tijdens de looptijd van het contract zonder extra kosten en kunt u kiezen voor een looptijd van 12, 24, 36 of 48 maanden. 

Interesse in het bestellen van uw aardgas of elektriciteit via Van Driessche ?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van Total Gas of Total Power af te nemen via Van Driessche ? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Waarom kiezen voor Mazout Van Driessche ?

Flexibel

We proberen daar waar mogelijk is ons aantepassen aan de vraag van de klant.

 

Snelle service

Geniet het hele jaar van een snelle service en van de permanentie in de winter.

 

De prijs

Goede verhouding prijs kwaliteit.

 

Vraag een offerte